top of page

Športne aktivnosti

Ranč Mrcina

Jahanje v raju

Spoznavanje Bohinja s konjskega hrbta je posebno doživetje. Pridružite se nam na terenskem jahanju, poskusite navezati pristen stik s konjem in doživeti lepote Triglavskega narodnega parka na drugačen način v vseh letnih časih. Poleg terenskega jahanja nudimo šolo jahanja, jahanje za začetnike ter izkušene jahače. Najmlajše jahače peljemo na krajši sprehod v spremstvu našega vodnika (sedla z ročaji). Odlična priložnost za vse, ki si želite jahati ali ste si želeli kdaj poskusiti, pa niste zbrali poguma ali niste imeli možnosti.

Pac šport

Prava izbira za doživetje

Specializirani smo za organizacijo športnih aktivnosti in izletov ter izposojo športne opreme na Bohinjskem jezeru (SUP, kanuji, kajaki, leseni čolni, kolesa in e-kolesa). Izbirate lahko med soteskanje, mini rafting, jadralno padalstvo, kajak, kanu, gorsko kolesarjenje, e-bike, raziskovanje jam, plezanje, pohodništvo in druge športne programe za skupine in podjetja. Če želite uživati ​​ob Bohinjskem jezeru in raziskovati Triglavski narodni park in okolico, ste na dobrem mestu, dobrodošli.

Hike & Bike

Doživetja v Julijskih Alpah

V agenciji Hike&Bike združujemo aktivno preživljanje prostega časa z odkrivanjem neokrnjene narave Julijskih Alp. Z nami se lahko odpravite na vodeno doživetje, ali pa vam pripravimo vse potrebno, da lahko lepote Julijskih Alp raziskujete sami. Na naših vodenih doživetjih posvečamo posebno pozornost lokalnim in avtentičnim doživetjem in želimo z vami deliti lepote našega kraja. Vsa naša doživetja so preizkušena in skrbno pripravljena, tako, da bo vaš oddih res nepozaben.

Ekipa Loop

Tandemski polet z jadralnim padalom

Če si želite pristnega občutka letenja, vas vabimo na polet v dvoje – jadralno padalski tandem. Nobene kabine, nobenega hrupa, le piš vetra visoko nad tlemi. Najboljši piloti vam bodo na posebno željo pokazali celo osnovne prvine akrobatskega letenja z jadralnim padalom. Velike hitrosti in centrifugalna sila … za adrenalinske navdušence (poglejte v videu)! Seveda pa si lahko privoščite tudi čudovito mirne panoramske polete brez ‘dinamičnih’ akrobatskih vložkov.

bottom of page