Športne aktivnosti

2020_Mrcina_Zajamniki_030.jpg

Ranč Mrcina

Nahajamo se v Triglavskem narodnem parku, v vasici Studor. Na ranču domuje 16 konj (od tega 10 islandskih konj). Poleg terenskega jahanja nudimo šolo jahanja, jahanje za začetnike ter izkušene jahače. Najmlajše jahače pa peljemo po maneži ali krajši sprehod v naravo v spremstvu našega vodnika.

750_3644.jpg

Pac Sports

PAC SPORTS, ki se nahaja na eni najlepših lokacij obale Bohinjskega jezera, vas vabi, da čudovite dneve sredi neokrnjene narave Bohinja preživite aktivno.

Naše poslanstvo je zagotoviti tujim in domačim gostom, šolskim in ostalim skupinam v vseh pogledih čim bolj prijetno doživljanje počitnic s poudarkom na športnih aktivnostih v naravi.

Hike and bike 03.jpg

Pohod in kolo

Združujemo aktivno preživljanje prostega časa z odkrivanjem neokrnjene narave Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka.

Z nami se lahko odpravite na vodeno doživetje, ali pa vam pripravimo vse potrebno, da lahko raziskujete sami.

Vsa naša doživetja so preizkušena in skrbno pripravljena, tako, da bo vaš oddih res nepozaben.

Loop team.jpg

Loop Team

Če si želite najbolj pristnega občutka letenja, vas vabimo na polet v dvoje - jadralno padalski tandem. Nobene kabine, nobenega hrupa, le piš vetra visoko nad tlemi. Najboljši piloti vam bodo na posebno željo pokazali celo osnovne prvine akrobatskega letenja z jadralnim padalom. Velike hitrosti in centrifugalna sila ... za adrenalinske navdušence.